Edese Speeldag


De Edese Speeldag is georganiseerd vanuit de moslimgemeenschap voor alle kinderen uit Ede, ongeacht afkomst of religie.


Het initiatief is ontstaan doordat we ons ervan bewust zijn dat het corona-epimedie tevens een grote impact heeft op alle kinderen die nu beperkt zijn in hun bewegingsvrijheid en speelplezier.
Kinderen die niet meer zoals voorheen alledaags met hun vriendjes buiten kunnen spelen.


Ons medeleven gaat dan ook uit naar alle mensen die zijn overleden, en naar alle zieken voor wie wij bidden om genezing.
We hopen gauw weer in alle gezondheid en veiligheid als samenleving ons te kunnen richten op een kleurrijk toekomst. De kinderen kunnen kosteloos deelnemen.


Als locatie beogen we de Edese Speeldag op de Peppelsteeg te organiseren, waarbij we verschillende leuke spelactiviteiten willen aanbieden. De datum van de speeldag wijst zichzelf uit naar de beslissingen van de overheid.

Alle kinderen uit heel Ede zijn van harte welkom om samen te spelen!! We rekenen op al jullie steun voor het speelplezier van alle kinderen.
Zo zorgen we voor verbinding

Kinderen uit heel Ede komen bijeen om samen te spelen en plezier te hebben op de speeldag, waarin ook ouders nauw zijn betrokken en zo weer sociale contacten en binding met elkaar hebben.


Uw steun is nodig om dit initiatief door te laten gaan, u kunt via de site van Ede Doet bijdragen aan deze mooie dag.


Link naar initiatief

https://www.ededoet.nl/activityDetails.php?id=1944


Wanneer 

6 september 2020


Voor wie

Alle kinderen uit Ede.


Waar

Sporthal De Peppel
Parkeerplaats De Peppel

PARTNERS

Dit project zou enkel kunnen bestaan door het aangaan van partnerships, Edese Speeldag wordt mede mogelijk gemaakt door onze samenwerking met de volgende partners: